De Grote Prijs is afhankelijk van sponsoring, donaties en subsidies om het realiseren van een breed toegankelijke muzikale talentenpresentatie voor middelbare scholieren mogelijk te maken.

Om ons hierbij te helpen is het mogelijk De Grote Prijs financieel te steunen. Dit kan op verschillende manieren:

1) U heeft een bedrijf en wilt De Grote Prijs sponsoren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, welke reiken van avondsponsor tot sponsor in natura. Neem als u wilt sponsoren contact met ons op.
2) U heeft een bedrijf en wilt een bedrag doneren, wat fiscaal aantrekkelijk is vanwege de culturele ANBI status van De Grote Prijs. Neem in dit geval contact met ons (bij bedragen boven de 100 euro), of gebruik onderstaande donatiemodule. (Omdat De Grote Prijs een Culturele ANBI stichting is, kunt u extra voordeling doneren. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting).

3) U bent een particulier en wilt een bedrag doneren. Gebruik hiervoor onderstaande donatiemodule. Contact opnemen mag natuurlijk ook. Particulieren kunnen gebruik maken van de verruimde belastingaftrek omdat De Grote Prijs een culturele ANBI status heeft.
4) U bent een Grote Prijs Junkie, wilt de show absoluut niet missen en draagt De Grote Prijs een warm hart toe. Wordt dan Vriend van De Grote Prijs!