Eet Mee Met De GP

Het Horizon College verzorgt op beide avonden een drie gangen diner voorafgaand aan De Grote Prijs. Studenten van de opleiding gebruiken Cool en de Grote Prijs als projectomgeving om in een 'real life'  omgeving hun vaardigheden te oefenen en fijn te slijpen.

 

IN PRINCIPE UITVERKOCHT! MOCHT JE ER TOCH GRAAG BIJ WILLEN ZIJN STUUR DAN EEN BERICHT NAAR INFO@DEGROTEPRIJS.NL

 

Menu vrijdag:

 

Vlees:

Amuse: tomaten bouillon met basilicumschuim en een koekje van Parmezaanse kaas.

Voorgerecht: gevulde kastanjechampignons met roomkaas (inclusief brood + kruidenboter)

Hoofdgerecht: Varkenshaas met brie, rozemarijn en honing ingewikkeld in spek. Met als bijgerechten haricots verts en roseval krieltjes.

Nagerecht: appel crumble met vanille-ijs.

 

Vega:

 Amuse: tomaten bouillon met basilicumschuim en een koekje van Parmezaanse kaas.

Voorgerecht: gevulde kastanjechampignons met roomkaas (inclusief brood + kruidenboter)

Hoofdgerecht: Aubergine rolletjes gevuld met rozemarijn en honing ingewikkeld in spek. Met als bijgerechten haricots verts en roseval krieltjes.

Nagerecht: appel crumble met vanille-ijs.

 

Menu zaterdag

 

Amuse: 

Pani puri gevuld met aardappel salade

Brood met smeersel:

Huisgemaakt Focaccia brood met humus en kruiden olie

Voorgerecht: 

Steak tartaar met truffel mayonaise, Parmezaan krokant, soja vinaigrette en Frisee salade

Vegetarische optie:

Buratta met pesto, rucola, meloen, Cherry tomaten, olijven en basilicum mayonaise

Hoofdgerecht:

Entrecote met pomme fondant, geglaceerde wortel, gekonfijte champignon en rode wijn jus

Vegetarische optie:

Paddenstoelen risotto, cepes saus* en seizoens groenten

  • cepes is in het Nederlands eekhoorntjesbrood.

 

Nagerecht:

Lemonpie met Italiaanse merengue, limoen-munt gel, amandel krokant en vanille ijs

 

Om deel te nemen dient u rond 17.30 aanwezig te zijn.

 

Graag in het opmerkingen veld aangeven of u vlees of vega wilt eten.

Eet Mee met de GP

€ 20,00

  • Uitverkocht