Word vriend!

Veel, heel veel mensen dragen De Grote Prijs een warm hart toe. Ouders van (oud)-leerlingen, (oud)-leerlingen zelf en natuurlijk andere geïnteresseerden in jong talent en cultuur. Aan de andere kant kost het organiseren van De Grote Prijs veel tijd en geld. De tijd maken we hier als organisatie zelf voor vrij. We vinden het als organisatie fantastisch om te doen en stoppen er met liefde heel veel vrije tijd in. Om ook de geldelijke kant te dekken zoekt De Grote Prijs ”vrienden”. Vrienden zijn mensen die de continuïteit van De Grote Prijs belangrijk vinden en hier ook iets extra”s voor willen doen. Daarnaast denken onze vrienden ook een beetje aan zichzelf. Voor je vrienden heb je wat over, je krijgt er dus ook iets voor terug.

 

Als vriend ontvang je:

  1. Twee, vier of zes vrijkaarten voor De Kleine Prijs.
  2. Twee, vier of zes gereserveerde plaatsen (naar eigen keuze) voor De Grote Prijs met 20% korting (alle combinaties van dagen mogelijk). Dus eerste keus vóór de openbare verkoop, niet meer in de rij om kaarten te kopen en bij de deur van het theater wachten om een goede plek te kunnen bemachtigen. U komt op de speciale vrienden gastenlijst.
  3. Twee, vier of zes consumptiebonnen voor Café Cool om wat te kunnen drinken of te eten na de show of in de pauze Speciaal voor de vrienden die niet naar de show kunnen komen en deze wel willen volgen: Gratis toegang tot de live stream van de show!
  4. De registratie van de zaterdagshow gratis downloadbaar Hiernaast houden we u d.m.v. een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Hiernaast houden we u d.m.v. een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

  Vriend duo vriend kwartet Vriend familie
Aantal kaarten dat gekocht mag worden met 20% korting in de voorverkoop  2  4  6
Aantal gratis kaarten voor de voorronde  2  4  6
Aantal gratis consumpties  4  8  
Prijs EUR 34,50 EUR 59,50 EUR 84,50
Gratis downloaden van de muziek van De Grote Prijs
Een downloadbare registratie van de zaterdagavond
Gratis toegang tot de livestream als je bv niet in staat bent om naar het theater te komen (1 x toegang tot de livestream staat gelijk aan 1 ticket)

Enthousiast over De Grote Prijs en dit aanbod? Wij wel! Neem contact met ons op via info@degroteprijs.nl. (minimum leeftijd is 18 jaar)