De Grote Prijs 2024 laatste losse plaatsen. Geen garantie om naast elkaar te zitten

De Grote Prijs is de muzikale talentenpresentatie van het Trinitascollege. 22 acts in verschillende categorieën strijden met elkaar om een categorieprijs of misschien wel De Grote prijs in de wacht te kunnen slepen! Ook de felbegeerde publieksprijs waarbij u, het publiek bepaalt wat het grootste muzikale talent is, staat hoog op de verlanglijst!

 

Is winnen dan het belangrijkst? Absoluut niet. De Grote Prijs ervaring meemaken is de grootste prijs. Weken zijn leerlingen aan het oefenen en allemaal hebben ze zich via de voorrondes gekwalificeerd om nu mee te mogen doen. Bijna een week lang in Theater Cool samen met schoolgenoten je een beetje artiest of muzikant voelen, dat is de grootste prijs! De samenhorigheid backstage is uniek, deze ervaring koester je voor de rest van je leven.

 

22 en 23 maart is het programma hetzelfde. Op vrijdag 22 maart geeft de professionele jury na elke act commentaar. Wat was goed en waar zit nog ruimte om te groeien? Aan het einde van de avond zal er gestemd gaan worden om de Publieksprijs. Zaterdag 23 maart geeft de jury geen commentaar, maar zal na de laatste act de jury in beraad gaan om de categorie en Grote Prijs uit te kunnen delen.

 

Voor beide avonden zijn kaarten te koop Wilt of kunt u niet komen? We bieden ook een online kaart aan. U kunt dan de show volgen via ons live theater op degroteprijs.live. Deze kaart geeft GEEN recht tot toegang tot het theater. Wel mag u aan het einde van de show op vrijdag meestemmen met de Publieksprijs.

 

De show start om 19.30, zaal open om 19.00.

Kaarten kunnen niet meer via de website worden besteld. Er zijn nog enkele kaarten aan de deur verkrijgbaar (geen garantie). Neem contact met ons op voor informatie (06-44282085)

 

 

 

Kaarten De Grote Prijs 2024

€ 10,00

  • Beschikbaar